снимка: Булфото26-годишната Пламена от Шумен е изхвърчала на метри, след като

...
снимка: Булфото26-годишната Пламена от Шумен е изхвърчала на метри, след като
Коментари Харесай

Певицата Рут Колева видяла катастрофата с мотор, при която загина млада жена: Автомобилът, движещ се пред мен, направи забранен завой и удари мотора

снимка: Булфото

26-годишната Пламена от Шумен е изхвърчала на метри, откакто Рено Меган с бургаска регистрация лишил преимуществото на мотор „ Априлия “. 

Зад кормилото на лекия автомобил е бил 64-годишен бургазлия.

Рут Колева е станала очевидец на тежката злополука край Ропотамо. Ето какво написа певицата във фейсбук:

 

Днес на обяд по пътя от Созопол към Приморско, тъкмо до моста на р. Ропотамо, автомобилът, движещ се пред мен, направи неразрешен завой наляво и удари движещия си в насрещното шосе мотоциклет, на който се возеха двама души. Подадох сигнал на 112 секунди след злополуката и полицията беше на място 6 минути след позвъняването. За жал пътничката на мотоциклета умря минути по-късно на мястото на случая. Това написа в обществената мрежа Фейсбук музикалната изпълнителка Рут Колева, която е станала очевидец на тежката пътна акцидент.

" Не желая да влизам в детайлности какъв брой тежка беше гледката и че недоумявам, по какъв начин лидера на колата пред мен не видя идващия мотор, който се движеше с естествена скорост и нямаше никакво нарушаване от негова страна. Други очевидци се стекоха на помощ, само че за жал не можаха да спасят момичето. Моля се на Господ момчето – лидерът на мотора, да оцелее и да е добре ", добави тя.

" Това, което недоумявам е по какъв начин 10 минути след случая ми се обадиха от БЛИЦ, 24 часа и още няколко медии с информация за злополуката, като преди този момент бяха пуснали следната вест " Рут Колева в тежка злополука край Ропотамо ", това е скандално и неприемливо. Искам да си обясня дали 112 (иронично, съответствува с ранга ни по независимост на словото), полицията или различен очевидец е употребявал тази покруса с цел да създаде вести за някои кафяви медии, които с цялата си безочливост даже поставят името на Максим Стависки до моето в гнусните си публикации. Повръща ми се от вас, почтено. Започнаха да ми се обаждат другари от целия свят да ме питат дали съм добре и добре че побързах да предупредя фамилията и родителите си, преди този момент да им е донесло неправдоподобен стрес. Не ви е позор ", възмутена е от разпространяването на подправените вести Колева.

" Искрени съболезнования към фамилията на починалата и зов към всички вас - МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!! ", прикани певицата.

 

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР